سمیه حیدری در گفتگو با
خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران با بیان این مطلب افزود: بعد از اینکه به نائب قهرمانی رقابت های داخل سالن آسیا رسیدم خواستم به گونه ای نشان دهم که شرایط سخت مانع این نمی شود که بانوان مسلمان نتیجه بگیرند به همین دلیل به مسئولان برگزاری مسابقات و کره ای ها گفتم که می خواهم ضمن احترام به قانون های کشور شما با چادر روی سکو بروم آنها هم این موضوع را پذیرفتند اما رفتارم باعث شد تا بسیار تعجب کنند و برایشان جالب بود.
وی در خصوص رقابت های داخل سالن کره جنوبی اذعان داشت: 15 سال سابقه فعالیت در رشته جودو و کوارش را داریم اما مدت 5 سال است که تمرین فشرده ای را دارم و روزانه 6 تا 7 ساعت در روز تمرین می کنم به همین دلیل با انگیزه بالا در مسابقات حاضر شدم و موفق شدم با شکست رقیبانم به فینال برسم.
حیدری تأکید کرد: سخت ترین رقیب من، حریفی از کره جنوبی کشور میزبان مسابقات بود که در مرحله ما قبل نهایی با وی مبارزه کردم و خدا را شکر می کنم که توانستم از پس این رقیب قدرتمند بر بیایم و فینالیست شوم.
کوراش کار با سابقه کشورمان در پاسخ به این سؤال که آیا تصور می کرد به مدال طلا برسد یا خیر گفت: بعد از اینکه جواز حضور در مرحله نهایی مسابقات را به دست آوردم فکر می کردم مدال طلایم قطعی باشد اما متأسفانه حریفم ازبکستانی بود و از آنجا که آنها نفوذ بالایی در داوری دارند با ناداوری نگذاشتند من پیروز از تاتامی بیرون بیایم و به مدال نقره اکتفا کردم.
جواب اعتماد رستگار و میراسماعیلی را دادم
سمیه حیدری گفت: تا سال 1386 بانوان ایران به دلیل مشکل پوشش نمی توانستند در هیچ مسابقه برون مرزی شرکت کنند، پس از آن سال هم که متأسفانه امینی رئیس آن زمان فدراسیون جودو به من اعتماد نکرد و کسانی را به مسابقات برون مرزی اعزام می کردند که مدال آور نبودند. در یک سال اخیر و روی کار آمدن محمدعلی رستگار به عنوان رئیس و آرش میر اسماعیلی به عنوان نایب رئیس فدراسیون آنها به من اعتماد کردند و حمایت های برادرانه این دو باعث شد تا بتوانم عملکرد قابل قبولی داشته باشم و از این نظر خوشحالم که پاسخ اعتماد آنها را دادم./آق