وعده غذایی سحر در ماه مبارک رمضان باید ویژگی یک وعده ناهار را برای روزه داران داشته باشد

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

در وعده غذایی سحری باید از غذاهایی که آب جذب می کنند و باعث ایجاد تشنگی در طول روز می شود بخصوص ماکارونی، ته دیگ و آش رشته استفاده نکنیم.


مصرف مواد غذایی همچون سالاد و هندوانه در وعده سحری تا حدود زیادی مانع تشنگی می شود بنابراین می توان مصرف میوه های آب داری چون انگور را نیز در برنامه غذایی گنجاند.

  غذاهایی که از روغن زیادی تشکیل شده و نیز انواع سرخ کردنی ها، غذاهای نفاخ، ادویه جات، نمک سود شده و کنسروجات نیز در وعده سحر بهتر است استفاده نشود.

  در هنگام سحر افراد روزه دار سعی کنند چای مصرف نکرده و بجای آن از نوشیدنی های گیاهی با غلظت کم شکر یا میوه های آب دار استفاده کنند.

  به روزه دارانت توصیه می شود بدلیل اینکه معده چند ساعت خالی بوده بهتر است با مایعاتی که تقریبا دمای آنها با درجه حرارت بدن یکی است فطار کرد ضمن اینکه آب جوش یا چای کمرنگ یا سوپ هایی که زیاد غلیظ نباشند نیز برای این منظور مناسب است.

  همچنین مصرف قند یا خرما که بطور سریع جذب بدن می شود بهتر است در ابتدای افطار با آب جوش یا چای خورده شوند تا قند خون را کمی افزایش دهد.

در وعده افطاری بهتر است ابتدا غذاهای سبک تر استفاده شود بعد بتدریج غذاهایی مانند سوپ و آش رقیق و یا شامی و کوکو با ادویه و نمک خیلی کم، فرنی (یک کاسه کوچک) با شیر برنج مصرف شود./س

برچسب ها: کرمانشاه ، غذا ، وعده
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.