یکی از وزرای دولت ونزوئلا که کشورش به ادوارد اسنودن افشاگر اطلاعات در آمریکا پیشنهاد اعطای پناهندگی ارائه کرده در صفحه فیس بوک خود از مردم ونزوئلا خواست برای این که هدف جاسوسی آمریکا قرار نگیرند صفحه فیس بوک خود را باطل کنند.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری فرانسه ؛ ماریا ایریس والرلا وزیر امور زندان های ونزوئلا در صفحه توئیتر خود نوشت: دوستان ونزوئلایی فیس بوک خود را قطع کنید چون شما تا کنون به طور ناخواسته به عنوان خبررسان سازمان اطلاعات آمریکا سیا عمل کرده اید . به پرونده اسنودن نگاه کنید!

وی همچنین اظهار داشت قربانیان جاسوسی در آمریکا باید برای دریافت غرامت علیه دولت آمریکا طرح شکایت کنند و دولت را ورشکسته کنند.

 ادوارد اسنودن گفته است انبوهی از اطلاعات شخصی کاربران اینتر نت را از طریق فیس بوک و سایر شبکه های بزرگ اینتر نتی جمع آوری کرده است .



برچسب ها: ونزوئلا ، فیس بوک ، مردم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار