با مصرف تغذیه شیرین ( قند های ساده) به صورت طولانی مدت ، یکی از راه های افزایش سرطان لوزالمعده است.

دکتر شهرام آگاه، متخصص گوارش و کبد، دانشیار دانشگاه علوم پزشکی ایران در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران به نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان لوزالمعده اشاره کرد و گفت: لوزالمعده ، اندامی است اسفنجی شکل و لوله ای در پشت معده دارد که این سرطان با افزایش مصرف مواد شیرینی افزایش پیدا کرده ، بنابراین مصرف قندهای ساده در طولانی مدت یکی از راه های افزایش این سرطان است.

وی در خصوص علائم این بیماری خاموش تصریح کرد: این نوع سرطان در مراحل اولیه بیماری مشخص نمی شود و زمانی که سرطان پخش شد، در بالای شکم و پشت درد دیده می شود و از دیگر علائم آن می توان به زرد شدن پوست، چشم ها و تیره شدن ادرار، احساس ضعف ، کم اشتها شدن و کاهش وزن اشاره کرد.

آگاه در پایان به کاهش ابتلا به این سرطان به مصرف الگوی تغذیه مناسب اشاره کرد و گفت: با افزایش مصرف فیبرغذایی، سبزی و میوه می تواند در کاهش این سرطان تاثیر گذار باشد.

گفتنی است؛ تحقیقات نشان داده که افراد سیگاری در برابر افراد غیر سیگاری  بيشتر به سرطان لوزالمعده مبتلا می شوند./ع2
برچسب ها: سرطان ، لوزالمعده ، بهداشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار