رئيس اداره بهداشت مواد غذايي وزارت بهداشت:
رئيس اداره بهداشت مواد غذايي وزارت بهداشت:
مهندس فرهادي رئيس اداره بهداشت مواد غذايي و بهسازي اماكن در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: همراه شدن فصل گرم تابستان با ماه مبارك رمضان حساسيت زيادي را براي فراهم كردن ارائه مواد غذايي سالم ايجاد كرده است كه در همين راستا فعاليت بازرسين بهداشت محيط براي حفظ سلامتي مردم دو چندان ميشود.
وي با بيان اينكه بازرسي از اماكن مثل قناديها و مراكز عرضه آش و حليم افزايش مييابد گفت: به دليل شرايط خاص اين ماه با تغيير ساعات تغيير فعاليت مراكز عرضه مواد و غذا بازرسيها يكي دو ساعت قبل از افطار آغاز ميشود و تا پاسي از شب ادامه خواهد داشت.
فرهادي ادامه داد: مردم بايد توجه داشته باشند كه نظارت ما بر تمامي اماكن عرضه امكانپذير نيست پس به تمام افراد توصيه ميكنيم به دليل اينكه تقلب در زولبيا و باميه بواسطه استفاده از رنگهاي غير مجاز و روغن هاي مانده زياد است پس بايد اين شيريني را از مراكز معتبر و مجاز كه پروانه وزارت بهداشت دارند خريداري كنند.
وي خاطر نشان كرد:اگر مردم با مراكز برخورد كردند كه به عرضه مواد غذايي مثل حليم يا آش برخلاف مجوز اقدام ميكنند يا مواد غذايي غير بهداشتي ارائه ميكنند ميتوانند اين موارد را از طريق سامانه 1490 به ما معرفي كنند تا هرچه سيعتر آنها را مورد بررسي قرار دهيم./ع2