وی با اشاره به اینکه محرک های محیطی بیشتر به افزايش قدرت درک کودکان و رشد ذهنی آنها كمك مي كند تاکید کرد: کودکان از همان دوران جنینی و قبل از تولد داراری درک هستند و از سوی دیگر هر چه محیط زندگی نوزادان و کودکان از محرک های قوی تر برخوردار شود علاوه بر ذهن و حواس او نیز رشد بیشتری می یابد.
این روان پزشک گفت: نوزادان و کودکان روی قالی های پر نقش و نگار ایرانی از نظر بینایی توانمندی های بیشتری پیدا می کنند زیرا این قالی ها داراری تنوع رنگی خیلی زیاد و مشخص هستند که قدرت تشخیص کودک را تقویت کرده و حتی گاهی ان را به عنوان یک سرگرمی جالب و عجیب می داند که می خواهد کشفش کند.
وی با بیان اینکه نباید اتاق کودکان تک رنگ و یا عاری از تنوع رنگی شود تصریح کرد: بیشتر والدین فکر می کنند که اگر اتاق نوزادان و کودکان باید از یک رنگ تشکیل شود و تمام وسایل اتاقشان را هم با رنگ تطبیق داده و در حالیکه این موضوع باعث ضعیف شدن قوای دید و تشخیص نوزاد می شود.
فدایی در پایان خاطرنشان کرد: تا جای ممکن وسایل اتاق نوزادان را از رنگ های مختلف و شاد تشکیل دهند و به کودکان آزادانه اجازه دهید که با همه این رنگ ها بازی کند و آشنا شود و استفاده و از رنگ های ساده و تک رنگ و نقوش خیلی ساده در اتاق محیط نوزادان و کودکان اجتناب کنید./ع2