وی افزود: در بخش بینالملل نیز 50 ناشر از کشورهای لبنان، عراق، سوریه، مصر، ترکیه و اردن در نمایشگاه امسال حاضر هستند و بیش از 5 هزار عنوان کتاب ارائه دادهاند.
مدیر بخش مکتوب بیست و یکمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم در ادامه از ایجاد سه بخش ویژه در این نمایشگاه خبر داد و گفت: امسال سه غرفه ویژه در بخش مکتوب نمایشگاه ایجاد شده است که شامل غرفه ویژه امیرالمومنین (ع) با موضوع ارائه کتابها و آثار مرتبط با حضرت علی (ع)، غرفه ویژه سبک زندگی اسلامی با معرفی آثار مکتوب در این زمینه و غرفه ویژه معرفی تازههای قرآنی مکتوب میشود.
وی با اشاره به کاهش تعداد حضور ناشران در نمایشگاه امسال اظهار داشت: فضای اختصاص یافته به ما در سال جاری نسبت به سال قبل 800 متر کمتر شده است و خود به خود این موضوع باعث شد که تعداد ناشران حاضر در نمایشگاه نیز کمتر شوند. ما امسال با بیش از 300 تقاضا برای حضور در نمایشگاه مواجه بودیم که نزدیک به 50 تقاضا از حداقلهای لازم برای حضور در نمایشگاه از جمله انتشار حداقل 45 کتاب در حوزه علوم قرآنی و دینی در سه سال گذشته برخوردار نبودند و به همین خاطر نتیجه حضور کمی ناشران در نمایشگاه قرآن نسبت به سالهای قبل کاهش یافته است.
خرمی همچنین از انجام نظارت دقیق بر کتابهای ارائه شده توسط ناشران در نمایشگاه توسط بخش نظارت و ارزشیابی تحت نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خبر داد.