برداشت جو از 25 هزار هکتار از اراضی سطح زیر کشت این محصول در استان چهارمحال و بختیاری ، آغاز شد.

مدیر زراعت اداره کل جهادكشاورزي استان چهارمحال و بختیاری گفت: پیش بینی می شود امسال  15 هزار تن جو دیم  در استان چهارمحال و بختیاری تولید شود که به دلیل بارندگی های مناسب بهاره و استفاده از بذور اصلاح شده تولید جو دیم نسبت به سال گذشته، نزدیک به 5 هزار تن افزایش می یابد.
سهراب ابراهیمی، با اشاره به اینکه از این میزان، 16 هزار هکتار را جو دیم به خود اختصاص داده است، گفت: تاکنون بیش از 70 درصد از این محصول در استان چهارمحال و بختیاری برداشت شده است و تا 25 تیر ماه ادامه خواهد داشت.
وی اظهار داشت: در مزارع تحقیقاتی این استان، در حال تکثیر پایه های مادری رقم سهند از انواع ارقام جو دیم هستیم، که امید است این رقم به دلیل مقاومت به سرما، نسبت به ارقام محلی جو دیم، 20 درصد تولید جو را افزایش دهد.
ابراهیمی، همچنین سطح زیر کشت جو آبی را 9 هزار هکتار عنوان کرد و افزود: تاکنون 30 درصد از این محصول برداشت شده است و تا دهه اول مرداد ماه ادامه خواهد داشت.
به گفته وی، ارقام بهمن، فصیح، ماکویی و ارقام محلی از انواع ارقام کشت شده جو آبی در استان چهارمحال و بختیاری هستند./س
برچسب ها: آغاز ، برداشت ، جو ، چهارمحال
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.