معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی مازندران گفت: برای نخستین بار در کشور متوسط تولید مرکبات استان از مرز 19 تن در هکتار گذشت.

ابطالی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران یکی از دستاوردها و توفیقات پارسال بخش کشاورزی استان را افزایش 10 درصدی تولید محصول مرکبات و دستیابی به تولید بالغ بر 2 میلیون تن اعلام کرد.

وی افزود: بازسازی و اصلاح باغات سنتی و کم‌بازده، افزایش بهره‌وری منابع و عوامل تولید، افزایش بازدهی اقتصادی و بهره‌وری آب مصرفی در کشاورزی به ویژه توسعه سیستم آبیاری قطره‌ای، تغییر شیوه مدیریت تغذیه، کاهش ضایعات، ارتقای کیفیت تولیدات باغی، استفاده از یافته‌های پژوهشی در باغ‌ها و بکارگیری کارشناسان ناظر در محصولات باغی از جمله عوامل موثر در دستیابی به این موفقیت بوده است.

وی تصریح کرد: پارسال حدود 150 میلیارد ریال تسهیلات از محل ستاد توسعه بخش کشاورزی به این امر اختصاص یافت که عامل بسیار مهمی در کاهش شکاف تولید و افزایش متوسط تولید استان خواهد بود./س

برچسب ها: تولید ، مرکبات ، استان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.