به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ایرج الماسی اظهار کرد: در شهرستان ایذه 33 واحد مرغداری موجود بوده که ظرفیت تولید آنها 409 هزار و 700 قطعه مرغ است.
وی بیان کرد: از 33 واحد مرغداری شهرستان تنها 27 واحد با ظرفیت 344 هزار و 700 قطعه مشغول به فعالیت بوده و مابقی به دلیل مشکلات مالی غیرفعال هستند.
مدیر اداره جهادکشاورزی ایذه افزود: در فصل تابستان به دلیل گرمی هوا، مصرف آب بالا و بروز بیماریهای مختلف انگیزه برای جوجهریزی کاهش پیدا میکند.
وی ادامه داد: با توجه به ایام ماه مبارک رمضان تمام 27 واحد فعال شهرستان با یک برنامهریزی مناسب جوجهریزی را در دستور کار خود قرار دادهاند.
الماسی تصریح کرد: با توجه به جمعیت 210 هزار نفری شهرستان، سرانه مصرفی هر نفر در سال 24.9 کیلوگرم مرغ بوده که تولید شهرستان در سال 2 هزار و 684 تن است و این در حالیست که احتیاج سالیانه شهرستان 5 هزار و 208 تن مرغ است.
وی با بیان اینکه در بحث تولید گوشت مرغ 2 هزار و 524 تن موازنه منفی وجود دارد که لازم است به تعداد مرغداریهای شهرستان افزوده شود، گفت: با برنامهریزیهای انجام شده 9 طرح مرغداری گوشتی را در کارگروه کشاورزی شهرستان مصوب کردهایم که تاکنون پنج طرح تسهیلات لازم را دریافت کردهاند.
*تولید سالانه گوشت قرمز 5973 تن؛ احتیاج شهروندان 3137 تن
مدیر اداره جهادکشاورزی ایذه سرانه مصرفی گوشت قرمز شهرستان را برای هر نفر در سال 15 کیلوگرم عنوان کرد و افزود: تولید سالیانه گوشت قرمز در شهرستان 5 هزار و 973 تن بوده در حالی که احتیاج شهرستان 3 هزار و 137 تن است.
وی ادامه داد: در زمینه گوشت قرمز نیز دو برابر شهرستان تولید داریم در حالی که در بخش تولید شیر، گوشت مرغ و تخم مرغ موازنه منفی وجود دارد.
الماسی سرانه مصرفی تخم مرغ هر نفر را در سال 10.7 کیلوگرم دانست و گفت: تولید تخممرغ شهرستان در سال 640 تن بوده در حالی که نیاز شهرستان 2 هزار و 238 تن است.
وی در پایان بیان کرد: با توجه به این که میزان تولید تخم مرغ شهرستان به مراتب کمتر از احتیاج مردم شهرستان بوده دو طرح مرغ تخمگذار 30 هزار قطعهای را در دستور کار داریم که اقدامات اولیه آن به اجرا درآمده است.