"ابراهيم حسن بيگي" نويسنده در گفتگو با خبرنگار
حوزه ادبيات باشگاه خبرنگاران، گفت: ادبيات كودك ما واقع گرا، رئال و با توجه به شخصيت هاي پيرامون به خلق شخصيت جديدي مي پردازد و ممكن است با خلق و خوي شخصيت تمايز پيدا كند.
وي افزود: در صورت نياز به فراتر از رئال بايد به گفتگوي بيشتر با كارشناسان پرداخته و نويسندگان به آن اهتمام ورزند. اصولا اهالي ادب كودك و نوجوان كارهايي مانند "حسني" را جزو كتاب هاي كودك ندانسته و فقط به آن از جنبه سرگرمي نگاه مي كنند.
وي تأكيد كرد: در اين كتابها با تصويرگري مخاطب عام خود را جذب كرد و وارد شدن مسايلي به آن اين اثر را جزء كتابهاي بازاري قرار داد، كتابهايي از اين دست مورد توجه ادبيات قرار نمي گيرد.
وي ادامه داد: نگاه به توانايي در قالب كودك رفتن نويسندگان اين حوزه بستگي به توانايي نويسنده داشته و نويسنده با ذهن خلاق و توانمند توان خلق شخصيت جديد را دارد، صد در صد نيازمند خلق كاراكتر جديد در اين حوزه هستيم.
وي بيان كرد: نويسندگان امروز شخصيت هاي "حسني" و "نخودي" را بازآفريني كرده و خلق شخصيت جديد در ادبيات مؤثر است با مطرح شدن آن مي توان ده ها جلد درباره آن نوشت.
وي اظهار داشت: خلق شخصيت جديد در ادبيات كودك بايد به صورت طبيعي قبل از رسيدن به مشكلات چاپ و نشر صورت مي گرفت، افراد نگران روند رشد كتابخواني به دليل كمبود كاغذ، مشكلات اقتصادي، گراني كتاب و خريداري نشدن كتاب توسط مردم به چه روزي خواهند افتاد./ي2