انسان برای میهمانی رفتن معمولا مقدماتی را می­چیند و اگر میزبان انسان بزرگی باشد، ادب و احترام بیشتری را چاشنی حضور خود در آن منزل می­کند و چنین است روایت شهر الرمضان.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، در روایات مختلف اسلامی از ماه رمضان به عنوان ماه میهمانی خدا یاد شده و لذا انسان باید برای رضایت بیشتر میزبان که دیگر فردی مادی نیست بیش از پیش تلاش کند و رفتار و کردار خود را بیش از پیش به میزبانش نزدیک سازد و اگر انسان این گونه به ماه رمضان وارد می­تواند به لطف و رحمت پروردگار عالمیان امیدوار باشد.

یک کارشناس مذهبی در گفتگو با خبرنگار ما با بیان اینکه در این ماه میزبان خدا و میهمان بندگانش هستند، می­گوید: در این ماه آنچنان رحمت خدا بر زمینیان نازل می­شود که از آن به عنوان ماه خدا نام می­برند.

حجت الاسلام والمسلمین حامد تاجیان می­افزاید: استغفار یکی از زیباترین ذکرها و توبه یکی از بهترین عبادات در این ماه است که اگر توبه از عمق وجود و پشیمانی از گذشته باشد و استغفارها از معنویت وجود انسان برخیزد مطمئنا به هدف اجابت خواهد نشست.

وی ادامه می­دهد: در میانه­های این ماه به شب­هایی می­رسیم که در قرآن در خصوص آنها آمده که «انا انزلناه و فی لیله القدر و ما ادراک ما لیله القدر» و این یعنی شما نمی­دانید که این شب­ها چه شب­هایی است.

این کارشناس مذهبی با بیان اینکه قرائت قرآن، استغفار و توبه و ترک گناه از مهمترین اعمالی است که بندگان می­توانند در این ماه انجام دهند، یادآور می­شود: دعاهایی نیز در کتاب شریف مفاتیح الجنان وارد شده که در این میان می­توان به دعای افتتاح و سحر اشاره کرد که قرائت این دعاها و انجام اعمالی همچون اطعام نیازمندان که از افضل عبادات است در روایات از توجه ویژه­ای برخوردارند تا جایی که بیان شده اطعام کنید نیازمندان را در این ماه حتی اگر به قدر یک خرما باشد. /س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.