خوردن زولبیا و بامیه را در وعده های غذایی مان کم کنید و بیشتر از غذاهایی که حاوی پروتئین همچون شیر و مواد لبنی استفاده کنید.

مریم سجادپور کارشناس علوم تغذیه در گفتگو با خبرنگار  علمي باشگاه خبرنگاران گفت: روزه گرفتن در ماه مبارک رمضان علاوه بر آثار روحی و معنوی اثرات جسمانی ارزشمند و مفیدی دارد و باید به تغذیه خود در این ماه اهمیت بسیاری داد تا دچار بیماری و ضعف نشوید.

وی افزود: در این ماه مصرف غذاهای سرخ کردنی و چرب را به حداقل برسانید و بیشتر از اقلامی همچون مواد پروتئینی، مواد لبنی، شیر و مواد مغذی سالم استفاده کنید.

وی عنوان کرد: از انواع شیرینی همچون زولبیا و بامیه ها که تنها باعث چاقی و اضافه وزن می شوند کمتر استفاده شود./ع2
برچسب ها: زولبیا ، بامیه ، غذا ، چاق
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.