بهره گیری از عصاره گیاهی و بهبود کیفیت نان در کاهش بیماری های گوارشی مؤثر است.

ملیحه فراهانی، دانش آموخته کارشناسی ارشد میکروبیولوژی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: نان از منابع اصلی الگوی غذایی روزانه مردم ایران است و بخش بزرگی از نیازهای انرژی و پروتئین بدن را فراهم می کند.

وی گفت: امروزه یکی از چالش های پزشکی بیماری های گوارشی ناشی از کاربرد بهبود دهنده های شیمیایی در پخت نان است و یکی از راهکارهای پیشنهادی بکار بردن گیاهان (طب مکمل) در ساختار نان می باشد.

فراهانی از پژوهشی که از اثر سه گونه گیاهی بومی ایران بر میزان کیفیت نان، شده است خبر داد و افزود: برای پیدا کردن ساز و کار گیاهان در نان نیاز به پژوهش های بیشتری است اما آنچه دریافتیم این است که عصاره گیاه رازیانه با خاصیت دارویی می تواند در درمان بیماری های گوارشی مؤثر واقع شود./ح

برچسب ها: نان ، عصاره گیاهی ، گوارش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار