به تازگی در اکثر رستوران های آمریکایی و اروپایی فلافل سرو می شود.

 به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ فلافل به دلیل قیمت نسبتا ارزانی که دارد طرفداران زیادی پیدا  کرده است و اکثر رستوران ها برای جلب مشتری دکه هایی را در کنار خیابان ها فقط به فروش ساندویچ فلافل اختصاص داده اند.

البته فلافلی ک در اروپا و آمریکا طبخ می شود کمی متفاوت است و آن ها حتما از سبزی های تازه و خشک در تهیه فلافل استفاده می کنند و آن ها فلافل را به صورت توپی که داخل آن خالی است درست می کنند و از فلافل و ادویه های مختلف در پخت آن استفاده می نمايند.

رستوران ها هم اکنون مشتریان خود را از دکه های کوچک پیدا  می کند و معتقدند فلافل غذایی سنتی است که باید در محیط های شلوغ و کم جا سرو شود.

برچسب ها: فلافل ، ساندویچ ، سبزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار