پیش بینی می شود امسال 200 هزارتن جو از مزارع زیرکشت این محصول در استان مرکزی برداشت شود.

مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی استان مرکزی درگفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، گفت: این میزان محصول از سطح 51 هزارهکتار جوآبی و 4 هزار و 400 هکتار جو دیم برداشت می شود که نسبت به سال گذشته 10 درصد افزایش دارد.

غلامحسین زارعی افزایش سطح زیرکشت را دلیل افزایش محصول در سالجاری بیان کردو افزود: میانگین برداشت جوآبی در هرهکتار 3 هزار و 800 و جودیم را 813 کیلو گرم است.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته 170 هزار تن جو در استان تولید شد گفت: استان مرکزی در تولید جو رتبه پنجم را در کشور به خود اختصاص داده است./س

برچسب ها: پیش بینی ، تولید ، جو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.