روح الله درویش خضری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران رودهن با اشاره به سرازیر شدن فاضلاب فیروزکوه به سوی این منطقه اظهار داشت: بارها در جلسات شورای سلامت شهرستان فیروزکوه هشدار داده شده است که سبزی و صیفی به عمل آمده از منطقه مهاباد آلوده بوده و قابل استفاده نیست.
وی ادامه داد: روستاهای بادرود، دهین، شهرآباد و طرود بحرانی ترین مناطق شهرستان فیروزکوه به لحاظ تامین آب هستند.
درویش خضری اضافه کرد: وضعیت به گونه ای است که کار کشاورزی در روستای طرود تقریباً به حالت تعطیل درآمده؛ اما در مقام مقایسه وضعیت روستای مهاباد بهتر است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فیروزکوه افزود: در کشور تامین و تخصیص نهاده آب کشاورزی بر عهده وزارت نیرو و توزیع آن بر عهده وزارت جهاد کشاورزی قرار داده شده است.
وی ادامه داد: حل مشکل کمآبی مردم روستای مهاباد در وهله نخست بر عهده وزارت نیرو است که نیاز به مجوز تخصیص و تامین آب از سوی این وزارتخانه دارد.
درویش خضری با اشاره به اجرای پوشش انهار در این منطقه خاطرنشان کرد: این مهم از روستای جلیل آباد تا بخشی از مهاباد اجرایی شده و 5/1 کیلومتر دیگر نیز در دست مطالعه است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فیروزکوه تصریح کرد: تامین اعتبار مشکل اساسی فراروی تکمیل این کار است و فقط در روستای جلیل آباد 140 میلیون تومان هزینه در برخواهد داشت./س