کفش هاي پاشنه بلند اگر به صورت طولاني مدت استفاده شود موجب کوتاهي عضلات پشت ساق ها و دردهاي شديد در همان ناحيه خواهد شد.

کامران آزما، متخصص طب فيزيکي و توانبخشي در گفتگو  با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: پا، قسمتي از اندام تحتاني در زير ساق با بيش از 24 استخوان و ازتعدادي مفصل، ربات، عضلات کوچک و 34 مفصل از ساختمان پيچيده اي تشکيل شده است.

وي عنوان کرد: يکي از خصوصيات پا از انعطاف پذيري بالا است در حالي که عمل متضاد انعطاف پذيري يعني استحکام را انجام مي دهد.

وي تصريح کرد: اختلالات پا در هر سني بروز پيدا مي‌کند.

آزما خاطرنشان کرد: براي جلوگيري از فعاليت قارچ ها به هنگام ترک خوردگي بين انگشتان از مواد ضد عفوني کننده استفاده شود و همچنين بهداشت پا را بايد رعايت کرد.

وي تصريح کرد: عفونت هاي قارچي زمينه اي را براي بيماري هاي پوستي فراهم مي کند و نشانه اي ديگر از ناهنجاري ها در پا برجستگي استخواني، ميخچه و پينه است.

وي اظهار داشت: فشار غير طبيعي و مکرر در سطح برجستگي هاي استخواني و پوشيدن کفش هاي تنگ که  از شکل طبيعي پا پيروي نمي‌کند سب بروز اين ناهنجاري ها در پوست خواهد شد.

همچنين پوشيدن کفش هاي پاشنه بلند به مدت طولاني دچار کوتاهي عضلات پشت ساق در دردهاي شديد پشت ساق مي شود که توازن در کف پا به هم مي خورد.

وي در خاتمه گفت: ساختمان پا با عملکردش در ارتباط تنگاتنگ دارد و بايد کفشي که حالت طيبعي پا را حفظ مي کند بپوشيم./ع2
برچسب ها: کفش ، عضلات ، بهداشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار