وی افزود: در این میان نقش تحقیقات و ارائه راهکارها در زمان کاشت، داشت و برداشت از اهمیت بالایی برخوردار است.
سعیدی تصریح کرد: در پی فعالیت و تحقیقات شش ساله توانستهایم با آزمایش روی 11 گونه انگور و عملیات تحقیقاتی به دو نمونه انگور با شرایط بارز دست پیدا کنیم.
وی ابراز داشت: یک نمونه از این انگور قادر است طی مدت 9 ماه از سال هم گلدهی داشته باشد و هم غوره و میوه رسیده تولید کند.
سعیدی بیان داشت: این نوع میوه در مرحله تحقیقاتی در هر هکتار 9 تا 10 تن ثمر داده و در مرحله تاکستانی احتمال میرود، این رقم در صورت رعایت موارد فنی افزایش یابد.
سعیدی از تولید انگوری با طعم انبه و آناناس نیز خبر داد و گفت: این انگور مانند انگورهای معمولی بوده، اما دارای این دو طعم است.