رئیس دانشکده صنایع غذایی علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان از ثبت 19 ژن در بانك جهاني ژن به نام این واحد دانشگاهی خبر داد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران  گرگان ، یحیی مقصودلو گفت: در يك تحقيق پايان نامه اي با باكتري " باسيلوس سرئوس " در خط توليد پنير فراپالايش در تعدادي از كارخانه هاي توليدي طي سالهاي 1388 الي 1390 توسط ژيلا مرادي خاتون آبادي از دانشجويان دانشگاه مورد بررسي قرار گرفت.

وی گفت : باسيلوس سرئوس از جمله باكتري هاي بيماري زايي است كه مي تواند در برخي از محصولات غذايي مانند شير و فرآورده هاي آن رشد نموده و منجر به مسمويت غذايي شود.

وی در ادامه افزود:"همولايزن و سرولايزن " از جمله سموم توليد شده اين باكتري هستند كه مي توانند سلولهاي خوني را تخريب کنند.

مقصودلودر پایان گفت : در اين تحقيق باكتري هاي جدا شده در خط توليد از نظر توليد سموم همولايزن و سرولايزن مورد بررسي قرار گرفتند كه در نهايت توالي يابي دو ژن مذكور در باكتري هاي جدا شده منجر به ثبت 19 زيرگونه جديد اين باكتري در بانك جهاني ژن به نام دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان شد./س

برچسب ها: ثبت ، ژن ، باسیلوس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.