به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران اکرم روحی اظهار کرد: براساس قانون شورای عالی شهرسازی و معماری ایران و قانون شهرداریها طرح تفضیلی و طرح جامع شهر هر 10 سال یکبار بازنگری میشود و فرصت مناسبی است که شورای اسلامی شهر از نظرات سازمان نظام مهندسی کارشناسان شهری و اهل فن در قالب کمیتههای تخصصی شورا استفاده کند.
وی افزود: مجموع اطلاعات این کمیته در اختیار مشاوری که مورد تایید شهرداری و شورای اسلامی شهر است قرار میگیرد و از طریق کمیسیون ماده 5 مجوز لازم اخذ شده و مردم شاهد ساخت و سازهای همگون و یک شکل خواهند شد.
روحی با اشاره به نقش زنان در پیشبرد اهداف شورای شهر گفت: راهاندازی تشکلهای مردم نهاد بانوان، اتاق فکر متشکل از بانوان مستعد راهکار خوبی است تا در زمینههای اجتماعی و فرهنگی از نظرات این قشر بهرهمند شد.
منتخب شورای اسلامی شهرکرد ایجاد مدیریت واحد شهری را عامل جلوگیری کننده در اتلاف زمان دانست و خاطر نشان کرد: دستگاههای خدمات رسان دولتی تنها، زیر مجموعه وزارت مطبوع خود بوده و موظف هستند امور خود را صرفا با آن مرجع هماهنگ کنند در حالی که شهرداری با چندین دستگاه نظارتی هماهنگ میشود.
این مسئول ادامه داد: همین موضوع باعث اطاله زمان و عدم پیشرفت کار ارباب رجوع میشود و جدیت در قانون و ایجاد یک مدیریت واحد شهری راه حل مشکل است.
روحی آبادانی شهر را نتیجه تعامل مستمر با مردم شهر دانست و یادآور شد: همیشه ثابت شده مشورت در کارها به اخذ تصمیم عاقلانه تر منجر میشود و برای توسعه شهری استفاده از خرد جمعی لازم است.
وی واگذاری طراحی و اجرای طرحهای سودآور عمومی شهری خصوصی به بخش خصوصی در راستای اصل 44 قانون اساسی را یکی از اهداف عنوان کرد و ابراز داشت: زیبا سازی منطقی بر اساس اصول علمی و هنری همراه با بومی سازی، احداث کمربندی، تامین پارکینگ عمومی در سطح شهر و تعریض معابر از دیگر برنامهها قابل اجرا در شهر است.