محمد رضا توپچی در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران ضمن بیان ااین مطلب افزود: وقتی در رشته ای چون کشتی بحث منافع ملی مطرح می شود همه وظیفه داریم ضمن تلاش وانرژی مضاعف با تمام توان از حیثیت ورزش اول کشور دفاع کنیم.
وی درباره این که آیامجمع فدراسیون کشتی برگزار خواهد شد گفت: علی رغم آنکه با مساعدت وموافقت وزیر محترم ورزش قرار شد بنا به دلایلی چون خطر تعلیق فدراسیون کشتی از سوی فیلا و همچنین حضور تیم های ملی کشتی آزاد و فرنگی کشورمان در مسابقات مهم پیش رو برگزاری مجمع به تاریخ دیگری موکول شود اما آقای سجادی معاون وزیر اعلام کرد طبق قرار قبلی انتخابات در تاریخ 17 تیرماه انجام خواهد شد.
توپچی درپاسخ به این سوال که آیا برگزاری مجمع در شرایط فعلی به صلاح است گفت: برگزاری مجمع به چه قیمتی ،وقتی فیلا صراحتا اعلام کرده نباید انتخابات فدراسیون کشتی ایران برگزار شود و به نظر کارشناشان و اهالی کشتی این انتخابات به سود ورزش اول کشور نخواهد بود خوب معلوم است من هم به عنوان یک علاقه مند به کشتی دوست دارم آنچه که به نفع کشتی است رخ دهد.
وی با بیان این که اگرکشتی ایران تعلیق شود چه کسی پاسخگوخواهد بود افزود: کمیته ملی المپیک کشورمان نیز با نظر فیلا موافق است واعلام کرده تا اصلاح وتائید اساسنامه نباید انتخابات فدراسیون کشتی انجام شود و در صورت برگزاری از این کمیته هیچ نماینده ای حضور نخواهد داشت.
دبیر فدارسیون کشتی خاطرنشان کرد:امیدورام مسولان وزارت ورزش حالا که خطر تعلیق، کشتی را تهدید می کند زمان برگزاری مجمع را به تاریخ دیگری موکول کنند تا در نهایت پس از مسابقات جهانی 2013 و همچنین تائید اساسنامه فدراسیون کشتی انتخابات این فدراسیون از هر نظر به بهترین شکل ممکن انجام شود./آق