طبق بررسی های صورت گرفته میزان نمک نان لواش نسبت به دیگر نان های مصرفی مردم جامعه بالاتر بوده و شورترین نان محسوب می شود.

 مهندس فرهادی، مسئول بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن  وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با بیان اينكه برنامه حذف جوش شیرین در نان ها از سال 77 آغاز شده است گفت: به دلیل ضعف در  همکاری های بین بخشی این امر تا امسال محقق نشده است که در همین راستا وزیر بهداشت دستور ارتقاء کیفیت نان مصرفی مردم را ابلاغ کردند و کار گروهی هم در همین راستا تشکیل شده تا مشکلات را بررسی و کتبا به شخص وزیر گزارش دهد تا بتوانیم این مشکلات را حل نماییم.

 وی با اشاره به این که برای ارتقای کیفیت نان اعمالی همچون اعلام ممنوعیت و حتی بر خورد قضایی در دستور کار قرار گرفته است افزود: هچنین باید استانداردهای پخت هر کدام از نان ها بازنگری شود و میزان نمک و آرد مصرفی  هر نان به طور صحیح رعایت شود چرا که برخی از نانوایی هایی كه نان تافتون می پزند از آرد نان سنگک یا لواش استفاده می کنند که همین امر منجر به کاهش کیفیت نان و استفاده از جوش شیرین می شود.

فرهادی با تاکید بر این در حال حاضر در کل کشور  15.98 درصد از نمونه های برداشتی از خمیر نان ها حاوی جوش شیرین بوده اظهار داشت: میزان نمک در نان تافتون 8.85 درصد لواش 15.63 درصد سنگک 7.42 درصد و  بربری 3.443 درصد است، بنابراین لواش شورترین نان در بین نان ها است که با تصويب سند نان امیدواریم میزان نمک و  جوش شیرین را در نان های مصرفی مردم کاهش دهیم تا مردم از تغذیه خوبی برخوردار باشند./ح
برچسب ها: نان ، نمک ، جوش شیرین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.