پروین میرمیران، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مادران باردار که بیش از حد علاقه به خوردن ماهی دارند باید در انتخاب این مواد غذایی دقت کافی و صحیح داشته باشند.
وی افزود: در بسیاری از ماهی ها مانند شمشیر ماهی ، شاه ماهی مقداری جیوه وجود دارد که درصورت استفاده رشد مغز جنین را مختل می کند.
وی عنوان کرد: مادران باردار می توانند از ماهی هایی مانند سالمون یا ماهی آزاد که حاوی جیوه نیستند استفاده کنند و ماهی هایی که حاوی جیوه هستند را جزء غذاهای ممنوعه قرار دهند.
وی تصریح کرد: مادران باردار نباید به طور کلی مصرف ماهی را از برنامه غذایی خود حذف کنند زیرا با انتخاب درست و صحیح می توانند از منبع سرشار از امگا 3 در طول بارداری بهره ببرند./ح