بیمارستان ها در برنامه مدیریت بحران نقش کلیدی دارند و با ارزیابی دویست و پنجاه بیمارستان در مدیریت 70-60 درصد آمادگی در بیمارستان ها قابل پیش بینی است.

به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران ؛رضا محمدی کارشناس مسئول دبیرخانه کارگروه وزارت بهداشت در حوادث مترقبه در اولین کارگاه ملی آمادگی بیمارستانی در حوادث و بلایا در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد افزود: یکی از دستورالعمل های وزارت بهداشت برای مقابله با بحران و با توجه به شرایط زلزله خیزی در ایران، آمادگی بیمارستانی در حوادث و بلایاست.

وی با اشاره به توانمندی حوزه های مربوط به مدیریت بلایا و بیمارستان ها گفت: کارنامه مثبت در مدیریت بحران زلزله ورزقان از مصداق برنامه های آمادگی بیمارستانی در حوادث و بلایاست و می توان گفت اگر سازه  و تجهیزات قدیمی نبود می توانستیم شاهد کارنامه درخشان تر از این نیز باشیم.

محمدی خاطر نشان کرد: امید داریم با برگزاری کارگاه هایی از قبیل کارگاه ملی آمادگی بیمارستانی در حوادث و بلایا و آموزش قطب های 9 گانه تقسیم شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شاهد پیاده سازی الگوی بومی برنامه مدیریت بحران و کمک شایان به هموطنان در بحران باشیم./ع2

برچسب ها: بهداشت ، بیمارستان ، حوادث
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار