این نوشابه دارای عطری دلپذیر ، آرامبخش و متفاوت بوده و از خواص طبی گوناگون برخوردار است.

دکتر رضایی زاده، عضو دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران از ساخت یک نوشابه طبیعی  انرژی زا بر طب سنتی خبر داد و گفت: این نوشابه دارای مواد اولیه طبیعی مانند لیمو، علف لیمو (لمون گراس) و زنجبیل بوده و فاقد هر گونه رنگ و طعم شیمیایی یا مصنوعی است.

 وی در ادامه در خصوص فرمول ساخت این نوشابه گفت: فرمول ساخت آن منحصرا در حاکمیت ایران بوده و هیچ نمونه خارجی ندارد.

رضایی زاده افزود: هنر سازندگان این نوشابه در این است که در فرمولاسیون آن طعم گزنده ی زنجبیل که مطبوع بسیاری از جوانان ایراني نیست با حفظ خواص آن حذف شده است و کسانی که  از این طعم خوششان نمی آید می توانند به راحتی این نوشابه را مصرف کنند.

وی اظهار داشت: این نوشابه به دلیل وجود املاح ویتامین ها، بیوفلاونوئید ها و دیگر ریز مغذی ها در این نوشابه، نوعی نوشیدنی مکمل است و تاثیرات زیادی بر سلامتی بدن دارد.

رضایی زاده در توضیح خواص این نوشابه گفت: افزایش انرژی و توان بدنی، رفع خستگی ذهنی و جسمی، بهبود عملکرد مغز و کلیه سلول های عصبی پیشگیری از سرطان به دلیل اثرات آنتی اکسیدان از جمله ویژگی های بارز این نوشابه است./ح
برچسب ها: نوشابه ، گیاهی ، انرژی زا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار