به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ؛ با فرا رسیدن فصل تابستان بازار نوشیدنیهای خنک داغ میشود و همه به تهیه و خرید این نوشیدنیها روی میآورند و در این بین افرادی هستند که به دلیل اهمیت دادن به سلامت خود، نوشیدنیهای گیاهی و خانگی را به نوشیدنیهای صنعتی ترجیح میدهند.
بسیاری از این نوشابههای طبیعی وقتی به شیوه صحیح تهیه و مصرف میشوند نه تنها مانند نوشابههای صنعتی سلامت بدن را تهدید نمیکنند بلکه حتی خواص بسیار مفیدی دارند برای مثال برخی از آنها تقویت کننده، برخی آرامشبخش و گروهی نیز حتی تاثیر درمانی دارند.
به گزارش انبیسی شیکاگو، طرز تهیه برخی از این نوشیدنیهای گیاهی سالم و مفید که برای فصل گرم تابستان و پیشگیری از گرمازدگی نیز سودمند هستند به شرح زیر است:
- شربت ریحان
برای تهیه این نوشیدنی مقداری شربت آب قند رقیق را با دو فنجان برگ ریحان خورد شده مخلوط کرده، داخل ظرف درداری بریزید و به مدت یک ساعت در ظرف را ببندید. بعد از آن مایع را صاف کرده و سپس در یخچال قرار دهید تا خنک و آماده نوشیدن شود.
- شربت رزماری
برای تهیه شربت رزماری مقداری شربت آب قند رقیق تهیه کرده و به آن کمتر از یک گرم رزماری تازه اضافه کنید و این مخلوط را داخل ظرف درداری ریخته و به مدت یک ساعت در ظرف را ببندید. بعد از یک ساعت مایع را در ظرفی صاف کرده و در یخچال بگذارید تا خنک و آماده نوشیدن شود.
- شربت اسطوخودوس
برای تهیه این نوشیدنی سه قاشق گل تازه استخودوس را به مقداری شربت آب قند رقیق اضافه کنید و پس از یک ساعت شربت را صاف کرده و خنک کنید. شربت اسطوخودوس شما برای نوشیدن آماده است.
- شربت نعناع
شربت نعناع را نیز میتوانید به روش بالا تهیه کرده و پس از خنک شدن در یخچال مصرف کنید. برای تهیه این نوشیدنی استفاده از یک فنجان برگ تازه نعناع کافی است.
- شربت گشنیز و فلفل سبز
برای تهیه این نوشیدنی خوش طعم و خنک کننده مقداری برگ گشنیز خورد شده را به همراه دو لیوان فلفل سبز ریز شده به شربت آب قند رقیق بیافزایید. پس از یک ساعت شربت را صاف کرده و بعد از خنک شدن میتوانید آن را مصرف کنید.
- شربت وانیل و بابونه
یک لیوان شکر را با یک چهارم لیوان گلهای تازه بابونه به همراه مقداری وانیل با یک لیوان آب مخلوط کنید و در حرارت متوسط بجوشانید تا شکر به خوبی در آب حل شود. بعد از یک دقیقه جوشیدن ظرف را از روی حرارت برداشته و به مدت یک ساعت به حال خود بگذارید و سپس آن را در شیشه تمیزی ریخته و به مدت دو هفته در یخچال نگهداری کنید تا پس از آن آماده مصرف شود.
- شربت لیمو و رزماری
ترکیبی از یک لیوان شکر را با 1.5 قاشق غذاخوری رزماری خورد شده به همراه یک عدد پوست لیموی خلال شده را با مقداری دلخواهی آب بجوشانید تا شکر به خوبی در آب حل شود. بعد از یک دقیقه جوشیدن، شربت را از روی حرارت برداشته و بعد از یک ساعت که شربت به خوبی سرد شد آن را داخل یخچال قرار دهید و پس از دو هفته نوشیدنی ابتکاری شما آماده مصرف خواهد بود.