به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز، محمدعلی نصرتی در نشست فرمانداران و بخشداران استان، با اشاره به همزمانی دو انتخابات ریاست جمهوری و شورای اسلامی شهر و روستا تاکید کرد: این تقارن، با ایمان، دانش، آگاهی و اعتماد به نفس دست اندرکاران و مجریان برگزاری انتخابات همراه بود و تنظیم هدفمند و تقسیم دقیق امور، شرایط لازم را جهت تحقق حماسه سیاسی رقم زد.
وی خاطرنشان کرد: تدابیر و راهنمایی های استاندار آذربایجان شرقی و مجاهدت دست اندرکاران استانی برگزاری انتخابات، اعم از فرمانداران، بخشداران، شورای تامین و ستادهای اجرایی، در تحقق این امر، کارگشا بود.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی با ارایه گزارشی از عملکرد ستاد انتخابات استان، گفت: فرآیند برگزاری انتخابات، از ماه ها پیش، با صدور احکام مربوط به کمیته های هشت گانه توسط استاندار محترم، کلید خورده و در مراحل بعدی با استقرار کارشناسان کمیته اجرایی، کمیته آموزشی، تعیین محل استقرار کارکنان، استقرار هیئت نظارت و پیگیری ثبت نام داوطلبان شوراهای اسلامی شهر و روستا، تداوم یافت.
نصرتی ارایه برنامه آموزشی به فرمانداران، معاونان فرمانداران، بخشداران و کارشناسان انتخاباتی را از رئوس آموزشی انتخابات خواند و افزود: در این راستا 25 هزار و 269 تن از عوامل اجرایی، نظارت، متصددیان، کارشناسان و دست اندرکاران برگزاری انتخابات، به مدت چهار ماه، پس از طی آموزش های لازم، در امور مختف انتخابات به نقش آفرینی پرداختند.
وی همچنین با اشاره به روزهای پایانی مسئولیت دولت دهم تاکید کرد: واپسین روزهای فعالیت دولت دهم، نباید وقفهای در روند تصمیم گیری ها و انسجام مسئولیت ها ایجاد کند که لازمه این امر نیز، نظارت مستمر در پیگیری امور است.
نصرتی خاطرنشان کرد: دولت تا آخرین روز مسئولیت، خود را متعهد به خدمتگذاری می داند و هیچ امری نمی تواند در این وظیفه خطیر، خلل ایجاد کند.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که طبق پیمایش استانی، بیشترین نگرانی مردم استان، در حوزه مسائل اجتماعی مربوط به تهدیدات مواد مخدر است، افزود: امروز، مواد مخدر در کنار بحران هایی از قبیل انفجار جمعیت، تخریب محیط زیست و تهدید سلاح های جمعی، به عنوان بحران هزاره چهارم، مطرح بوده و زندگی مردم بیش از 170 کشور جهان را تحت تاثیر شوم خود قرار داده است.
وی ادامه داد: این پدیده، نگرانی بیش از 92 درصد زندگی مردم جهان را متوجه خود ساخته و طبق پیمایش استانی نیز، اولویت مسائل اجتماعی استان در دو سال اخیر، مربوط به خرید، فروش و مصرف مواد مخدر است و سایر آسیب های اجتماعی نیز در اولویت بعدی قرار گرفته است.
نصرتی خاطرنشان کرد: با توجه به این اولویت، باید توجه مسئولان به این امر بیشتر باید؛ چرا که سایر آسیب های حوزه زندگی فردی و رفتارهای اجتماعی، ریشه در این تهدید خانمان سوز خانمان سوز دارد.
وی با تاکید بر حوزه پیشگیری در مبارزه با مواد مخدر یادآورشد: مقابله با عرضه مواد مواد مخدر، تنها با تنظیم ساز و کار و توجه جدی به حوزه پیشگیری و درمان افراد پرخطر میسر خواهد بود.
نصرتی افزود: در این راستا، توجه به ظرفیت های فرهنگی با محوریت آگاه سازی و اطلاع رسانی خانواده ها، تاثیرات عرضه مواد مخدر را کاهش خواهد داد.
در این نشست همچنین رضوانی (فرماندار مرند)، چمنی (فرماندار تبریز)، صدیقی (فرماندار اهر)، برقی (فرماندار بناب)، مرادی (فرماندار هریس)، فروغی (فرماندار ورزقان) و عقلمند (فرماندار شبستر) با ارایه گزارشی از برگزاری انتخابات در حوزههای انتخابیه خود، نقطهنظرات خود را در خصوص مسایل مختلف استانی و شهرستانی بیان کردند./س