مدير عامل اتحاديه زنبورداران گفت: استفاده از زنبور براي گرده افشاني موجب افزايش توليد محصولات كشاورزي و تامين امنيت غذايي در كشور مي شود.

عفت رييسي سرحدي در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، اظهار داشت: بر اساس اعلام سازمان جهاني خاروبار و مواد غذايي(فائو)، اگر گرده افشاني نباشد امنيت غذايي به خطر مي افتد درحاليكه استفاده از زنبور در گرده افشاني موجب افزايش توليد محصولات كشاورزي مي شود.

وي با بيان اينكه صنعت زنبورداري شغلي زودبازده است تاكيد كرد: در صورت استفاده بهينه از اين صنعت مي توان امنيت غذايي را در كشور ايجاد كرد.

مدير عامل اتحاديه زنبورداران افزود: هرساله تعداد زيادي از علاقه مندان با سرمايه اندك در حدود30 تا 40ميليون تومان جذب اين صنعت مي شوند كه با گذشت 9 ماه تا يكسال به سرمايه اوليه خود دست مي يابند.

وي خاطر نشان كرد: صنعت زنبورداي شاخه اي از كشاورزي است كه موجب حفظ محيط زيست مي شود.
انتهاي پيام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار