ادوارد اسنودن پيمانکار سابق دستگاه امنيت ملي آمريکا که متهم به افشاگري درباره برنامه هاي جاسوسي آمريکاست روز دوشنبه گفت دولت باراک اوباما رئيس جمهور آمريکا سعي دارد او را از حق خود براي پناهندگي محروم کند.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران ، اسنودن در بيانيه اي که در پايگاه اينترنتي ويکيليکس منتشر شده است با اشاره به باراک اوباما و جو بايدن معاون وي اعلام کرد پس از انتشار گزارش هايي مبني بر اينکه چنين اقدامي صورت نخواهد گرفت اکنون رئيس جمهور آمريکا به معاون خود دستور داده است سران ديگر کشورها را که وي از آنها درخواست پناهندگي کرده است تحت فشار قرار دهد تا با چنين درخواستي مخالفت کنند . 
وي تصريح کرد چنين ترفند و حيله اي از سوي يک رهبر جهان عادلانه نيست و نوعي مجازات غيرقانوني در تبعيد است . 
اسنودن در اين بيانيه اعلام کرد دولت اوباما از مسئله تابعيت به عنوان يک سلاح استفاده مي کند تا اجازه ندهد وي در هيچ کشوري پناهنده شود . 






اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار