کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: مصرف تازه تره برای رفع ترش كردن غذا و سوء هاضمه و همین طور رفع چاقی مفید است.

 

اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: تره از جمله سبزی های معروف و خوردنی است كه ساقه ندارد و برگ های آن دراز و تا خورده است و گندزدا نیز خوانده می شود.

وی از اثرات استفاده از مصرف سوپ تره گفت و تشریح کرد: مصرف سوپ یا شربت تره برای معالجه تمام بیماری های حاد و مزمن دستگاه تنفس اثر شفابخش دارد برای مثال گلو درد و گرفتگی صدا مفید بوده و اثر خلط آور دارد و در این مواد اضافه كردن كمی عسل به آب تره و مصرف آن مفید تر است.

نقشی با اشاره ای به ویتامین های موجود در تره ادامه داد: تره دارای مقدار زیادی آهن است و ویتامین ث به مقدار زیادی در برگ های سبز آن وجود دارد بخصوص در هنگام تابستان ویتامین های ب1 و ب2 در تره یافت می شود.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: خوردن تره پرورده شده در سرکه برای دفع سنگ كیسه صفرا و تورم طحال توصیه شده است.

وی اظهار داشت: مالیدن آب تره یا لِه كرده آن بر روی پوست برای درمان كهیر و رفع خارش بخصوص اگر با سُماق مخلوط شود مؤثر است.

نقشی ضمن بیان توصیه ای تاکید کرد: تره به واسطه داشتن سلولز، نفخ آور است بنابراین برای افراد مبتلا به اختلالات روده، چندان خوب نیست/س

برچسب ها: هاضمه ، مصرف ، تره
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.