نرگس جريده در گفت وگو با
خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج افزود: به دليل بافت سيب، گاز زدن به آن سبب تقويت فك ولثه ها مي شود و نوعي مسواك طبيعي محسوب مي شود.
وي با بيان اينكه خوردن سيب در كنار صحبانه موجب تقويت دستگاه گوارش مي شود تصريح كرد: خوردن يك عدد سيب در وعده صبحانه موجب بهبود كاركرد دستگاه گوارش مي شود.
جريده با بيان اينكه سيب سرشار از ويتامين هاي a، b، c ومواد معدني مانند آهن، كلسيم، منيزيم، پتاسيم و فيبر است، ابراز داشت: تركيبات شيميايي موجود در ميوه سيب بر حسب نژادهاي گوناگون آن، متفاوت است./س