به گزارش خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران، دانشمندان امروزه تمام خوراکی، میوه ها، سبزیجات و تمام مواد غذایی را در درون دستگاهی قرار می دهند و آن دستگاه مستقیما میزان کالری غذاها را محاسبه می کند.
بررسی ها نشان می دهند با تخمین کالری غذاها تا به امروزه صحیح نبوده است زیرا در مواد غذایی برخی از خوراکی ها کالری خوراکی های دیگر را کاهش می دهند و بالعکس مثلا در یک عدد ساندویچ، کاهو باعث می شود تا 10 درصد از کالری غذا کاسته شود.
بنابراین با پیشرفت این دستگاه ها اندازه گیری کالری غذاها دقیق تر می شود و میزان آگاهی افراد از میزان ورود کالری ها به بدنشان افزایش می یابد./ح