قهوه، دانه خوراکی درختی از خانواده Coffea است که از این دانه که خاصیت محرک دارد، در تهیه مواد غذایی مختلف و همچنین انواع نوشیدنی استفاده می کنند.

 

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

 گیاه قهوه معمولاً در نواحی گرمسیر رشد و پرورش می یابد. این مناطق، قهوه ی تولیدی خود را بیشتر به نقاطی که قهوه در آن مناطق رشد نمی کند، صادر می کنند

قهوه ها به دو گونه کلی تقسیم می شوند:

    نوع عربی آننوعی قهوه سنتی است که عطر و طعم آن از همه بهتر استو  نوع روبوستا  که میزان کافین آن بیشتر است و در آب و هوایی که نوع اول در آن قادر به رشد نیست، پرورش می یابد. بنابراین از این نوع قهوه به دلیل ارزان تر بودن، برای مصارف مختلف استفاده می کنند. از نوع روبوستا معمولاً به تنهایی استفاده نمی شود، چون طعم تلخ و ترشی دارد. انواع بهتر آن را برای تهیه اسپرسو به کار می برند.

- قهوه محرک است و هضم را آسان می‌کند


  تب بر است مخصوصا تب‌های نوبه‌ای را برطرف می‌کند-


 
به بدن نیروی کاذب می‌دهد-


 
سردرد را برطرف می‌کند-


  -برای برطرف کردن یرقان مفید است


 
ادرار آور است-


 
در درمان سرفه ای که با بلغم همراه باشد موثر است-


 
دردهای عصبی را درمان می‌کند-


 
در درمان سیاه سرفه مفید است-


 
ضد عفونی کننده است-


 
گرد قهوه برای سوختگی‌ها مفید است-


 
قهوه ضد افسردگی است-

 

مقاومت ورزشکاران رازیاد می‌کند-


 
برونش‌ها را باز می‌کند برای مبتلا‌یان به بیماری آسم مفید است-


 
برای برطرف کردن تب یونجه مفید است./س

 

 

 

 


 

 

برچسب ها: قهوه ، نوشیدن ، خواص
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.