اکرم
پور شمس فوق تخصص بيماري هاي گوارشي در گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه
خبرنگاران، گفت: موضوع مصرف غذاهاي شيرين يا شيريني جات باعث بروز بيماري
اسهال مي شود کاملا اشتباه و غلط مي باشد.
وي افزود: در واقع موادي که شيريني آنها غليظ باشد مانند فيبر عمل مي کند و همچنين آب بدن را به دستگاه گوارش مي رساند.
وي
اذعان داشت: افرادي که در فصل گرما دچار بروز بيماري اسهال مي شوند بايد
بدانند از آب فراوان و املاح معدني نمکي بسيار بايد استفاده شود و البته
شايعترين علت اسهال هاي حاد وجود برخي ويروس ها و ميکروب مي باشد و اين
بيماري خود به خود بهبود مي يابد و احتياج به دارو درماني نيست.
وي
اظهار داشت: در واقع اسهال به معني ( مکانيزم دفاعي بدن انسان مي باشد) و
افراد بيمار براي اينکه ماده سمي توکسين را دفع کنند دچار اسهال مي شود.
وي
توصيه کرد: در اين فصل توصيه ما به همه افراد اين است که بهداشت خود را
رعايت کنند يعني از رفتن به مناطق و مکان هاي آلوده جدا خودداري کنند در
صورتيکه افراد مسهل دچار خون ريزي و استفراغ شديد نشوند مشکل افراد غير
طبيعي نيست.
و همچنين با وجود مواد نمکي ORS معمولا اين بيماري 2 روزه کنترل مي شود./ع2