مريم سجادپور کارشناس علوم تغديه در گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، گفت:
بستني يکي از مواد غذايي ارزشمندي است که کالري و چربي اين نوع بستنيها به
نوع خامه، زرده تخممرغ، شير يا مواد شيرين کننده مصرفي در آن بستگي دارد
که اين مواد غذايي در بردارنده ويتامين B2 و کلسيم است.
وي افزود: بستني از انرژي خاصي برخوردار است که بر پايه لبني حدود چهار برابر بيشتر از شير چرب بوده است.
وي در ادامه گفت: اهميت تغذيهاي بستني وابسته به ميزان مصرف آن است.
سجادپور عنوان کرد: زياد کردن شکر يا چربي به بستني عامل کاهش قابل ملاحظهاي در شاخصه سنجش مواد مغذي است.
وي
در خاتمه گفت: به افرادي که عمل انجام دادهاند توصيه کرد: بعد از عمل از
چندين وعده بستني استفاده کنيد تا بدنتان خنک شود و از گرگرفتي جلوگيري
ميکند./ع2