کريم بهرامي در خصوص بازرسي حسابرسي باشگاه هاي ليگ برتر گفت: دو باشگاه پرسپوليس و استقلال هنوز آمادگي حسابرسي را ندارند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قم، رئيس هيأت فوتبال استان قم با اعلام اين خبر ادامه داد: تخصص اصلي من در امور مالي است و مدير مالي در دانشگاه معارف هستم و به دليل تخصصي که دارم از سوي تاج براي حسابرسي باشگاه‌ها انتخاب شده‌ام. در حال حاضر نيز طرحي را به تاج ارايه کرده‌ام که در آن به جاي حسابرسي کل باشگاه فقط هزينه‌ها و بودجه تيم فوتبال باشگاه‌ها بررسي شود زيرا حسابرسي تيم‌هاي غير فوتبال باشگاه به کار ما نمي‌آيد و لزومي ندارد که بخواهيم در زمينه هزينه‌هاي تيم‌هاي بسکتبال، واليبال و... ورود کنيم.
وي در مورد زمان حسابرسي از باشگاه‌هاي استقلال و پرسپوليس، گفت:  اين دو باشگاه هنوز آمادگي حسابرسي را ندارند. آقاي تاج با مسئولان آنها صحبت کرده است اما هنوز اين آمادگي را ندارند. ما از باشگاه‌هاي راه آهن و سايپا حسابرسي‌ها را آغاز کرده‌ايم. البته باشگاه‌ راه آهن خودش حسابرسي داشت و قرار شد مدارک را براي ما ارسال کنند و باشگاه سايپا نيز بودجه تمام تيم‌هايش را براي ما ارسال کرد که از آنها خواستيم فقط هزينه‌هاي تيم فوتبال را براي ما بفرستند.
بهرامي تصريح کرد: بايد کارگاهي آموزشي براي باشگاه‌ها برگزار کنيم تا محل درآمد و هزينه کرد باشگاه‌ها و نحوه تخصيص بودجه‌ها را به آنها بگوييم. اکنون بايد 20 درصد از هزينه‌ها به تيم پايه، 20 درصد به هزينه‌هاي جاري و 60 درصد نيز به قراردادها اختصاص داده شود./س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.