مديرگروه تغذيه مركز بهداشت استان يزد توصيه كرد: دیابتی ها مصرف غذاهای سرخ شده را به حداقل برسانند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز یزد/

یوسف نقیایی کارشناس تغذیه در این خصوص اظهار داشت:  بطور کلی برای یک شخص سالم توصیه می شود حتی المقدور از غذای سرخ کردنی کمتر استفاده کندچرا که این مهم می تواند مقدار یا از خواص آن غذا را در اثر حرارت بالای سرخ کردن از بین ببرد و علاوه بر آن روغن اضافی نیز دریافت شود که خود می‌تواند انرژی های موجود در غذا را بالا ببرد و در عین حال بسته به نوع روغن می تواند مشکلات قلبی و عروقی را نیز به همراه آورد و یا منجر به افزایش تری گلیسیرید و کلسترول خون شود.

برای دیابتی ها وي توصيه كرد: با توجه به اين كه مکانیسم های هضم و جذب چربی ها در آنها نسبت به افراد سالم مختل شده است باید بیشتر مراقب دریافت میزان روغن یا چربی خود باشند.

وی با تاکید براین مطلب که دیابتی ها قبل از گرسنگی غذا بخورد و قبل از سیری دست از غذا بکشند گفت:  این مهم با  داشتن برنامه غذایی منظم میسر مي شود.

این کارشناس تغذیه یادآورشد: یک فرد دیابتی باید حدود ساعت گرسنگی خود را در طول روز ثبت نماید و طبق آن تعداد وعده های غذایی را قبل از آن ساعت مصرف نماید.

نقیایی توصیه کرد: دیابتی ها تا حد ممکن ساعات مصرف وعده های خودرا ثابت نگه دارند که به این ترتیب پس از چند روز فرد می تواند متابولیسم بدن خود را تنظیم کند و در نهایت گرسنگی یا افت قند خون پیش نخواهد آمد.

این کارشناس تغذیه خاطرنشان ساخت: این افراد در صورتی که در مقدار مصرف رعایت نماید افزایش قند خون نیز نخواهد داشت البته باید توجه داشت که مقدار و زمان مصرف دارو یا انسولین می تواند بر ساعت و مقدار غذای شخص اثر بگذارد ./س

برچسب ها: دیابت ، غذاها ، سرخ شده
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.