
به گزاش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد، آبسالان با بيان اينکه عمل جراحي بر روي بال اين پرنده ارزشمند با اعلام آمادگي آقاي دکتر گنجي پزشک متخصص ارتوپد که فردي علاقمند و دوستدار حيات وحش مي باشند با موفقيت انجام شد،افزود:در اين عمل حدوداً يک ساعته که در کلينيک دامپزشکي دکتر نقدي پور و با همکاري دکتر هادي شريف دامپزشک علاقمند به حيات وحش، پلاتين گذاري استخوان درشت ني پرنده انجام گرفت و کليه هزينه هاي عمل جراحي نيز توسط دکتر گنجي و دکتر شريف پرداخت شد.
وی افزود:پس از عمل جراحي، عقاب طلايي به اداره کل حفاظت محيط زيست انتقال يافت تا پس از عمل تحت مراقبتهاي بعد از جراحي قرار گيرد.
آبسالان
اظهار اميدواري کرد:اين اقدام بعنوان يک فعاليت تيمي در عرصه درمان حيات وحش آسيب
ديده بعنوان يک الگوي موفق مورد توجه و اقبال کليه دوستداران حيات وحش قرار گيرد.
لازم به ذکر است با هماهنگي هاي بعمل آمده با صدا و سيماي خراسان شمالي از کليه اقدامات درماني اين عقاب تا زمان آزادسازي فيلم و گزارش تهيه ميشود./س