به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
به گفته این کارشناس تغذیه، بر اساس طب قدیم طبیعت خاکشیر خنک است و به علاوه احتمالا باعث افزایش جذب آب از طریق دستگاه گوارش می شود.
این کارشناس تغذیه یادآوری کرد: خاشکیر معمولا به صورت شربت مصرف می شود اما بهتر است از زیاد شیرین کردن این شربت خودداری شود چون ممکن است باعث افزایش غلظت خون شود.
و فکر می کنم حالا که یک کارشناس علم روز هم خواص ضد گرمایی خاکشیر را تایید کرد با خیال راحت می توان این شربت تابستانی را تهیه کرد و با خوردن این دانه های ریز قهوه ای به جنگ گرما رفت./س