به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، در دیداری که صبح امروز میان بابایی وزیر آموزش و پرورش، با علی ابراهیم معاون وزیر تربیت کشور عراق صورت گرفت.
حاجی بابایی گفت: تفاهم نامه ای که بین دو کشور بسته می شود به منظور تاثیرگذاری متقابل است و این که چقدر اطلاعات از طرفی به طرف دیگر منتقل شود به میزان رشد و توسعه و توانمندی یک کشور بر می گردد.
کشور عراق همسایه، برادر و دوست ماست و اعتبارات و اشتراکات بالایی در بین دو کشور وجود دارد.
حاجی بابایی ادامه داد: وقتی آموزش و پرورش دو کشور با هم مرتبط باشند دو کشور با هم نزدیک شده و کاری که سیاست نمی تواند به راحتی انجام دهد آموزش و پرورش به راحتی انجام می دهد تاثیر آموزش و پرورش عراق و کشور ما نزدیک شدن قلب دانش آموزان آن کشور به مردم ایران است.
وزیر آموزش و پرورش گفت: تمام آرزوها و آرمان های دینی ما در عراق وجود دارد پس تاثیر این کشور را در خود نادیده نمی گیریم و تاثیر آن را باید در نظر بگیریم.
حاجی بابایی ادامه داد: هر تفاهم نامه اجزایی دارد که ما را به یکدیگر نزدیک می کند و این کار می تواند امنیت و فرهنگ مشترک را تعریف کند و همچنین منافع فرهنگی و سیاسی را به دنبال داشته باشند.
رکن اساسی امنیت و آگاهی نیروی انسانی، هر چقدر نیروی انسانی قوی تر و هوشیار باشد آن کشور از قدرت بالاتری برخوردار است به همین دلیل با کشور عراق در خصوص تاسیس مدارس، فعالیت های آموزشی و غیره صورت گرفته.
وی افزود: تاکنون موفق به ارائه آمار دقیقی از تعداد دانش آموزان ایرانی عراق نشدیم چرا که جز نجف، کاظمین و کربلا، دانش آموزان دیگری در عراق مشغول به تحصیلند و همچنین دانش آموزان عراقی بسیاری علاقمند به تحصیل در مدارس ایرانی اند./ف