اسکندری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: مراحل گوناگون ارسال محصول از مرحله برداشت تا مصرف را باید دلیلی برای بالا بودن هزینه مبادله بدانیم.
وی ضمن عنوان نمودن سایر عوامل ایجاد کننده ضایعات محصولات باغی تصریح کرد: وجود واسطه های متعدّد، حمل و نقل جاده ای، انبارداری نامناسب و فقدان سردخانه نیز از عوامل دیگر ضایع شدن محصولات باغی محسوب می شوند.
اسکندری ادامه داد: باغدار برای جلوگیری از فساد بیشتر، محصول خو را روانه بازار می کند ولی متاسفانه با عدم رغبت واسطه گران روبه رو است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: باغداران یا باید شاهد فساد محصول خود باشند و یا باقیمت پایین عرضه کنند.
اسکندری نقش تعاونی های کشاورزی را در کاهش ضایعات محصولات باغی پُررنگ دانست و تاکید کرد: تعاونی های کشاورزی در کاهش ضایعات و ارایه محصول در میادین میوه و تره بار می توانند ایفاگر نقشی پُررنگ باشند. /س