به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز ، محمديان با اشاره به اينكه آذربايجان شرقي از نظر سطح كشت نباتات علوفه اي رتبه نخست كشور را دارد، افزود: رتبه دوم توليد گياهان دارويي و صنعتي و رتبه چهارم توليد گل محمدي كشور در اختيار اين استان است.
وي از شناسايي ۳۲۰ گونه گياهان دارويي در مناطق مختلف اين استان خبرداد و گفت: با كشت برنامه ريزي شده و ايجاد صنايع تبديلي جانبي، آذربايجان شرقي به يكي از قطب هاي توليد و صادرات گياهان دارويي در كشور تبديل خواهد شد.
محمديان به تفاهمنامه سهجانبه بين مركز تحقيقات كشاورزي و منابع طبيعي استان، واحد استاني جهاد دانشگاهي آذربايجان شرقي و مجتمع آموزشي جهادكشاورزي استان در زمينه گياهان دارويي اشاره كرد و گفت: اين تفاهمنامه به منظور همكاري متقابل و استفاده بهينه از ظرفيتهاي موجود و توانايي علمي، پژوهشي و آموزشي استان امضا شده است.
وي با بيان اينكه هماكنون هفت مركز ازشركت فعال در عرصه گياهان دارويي كشور، در آذربايجانشرقي به توليد محصولات و گياهان دارويي، صنعتي و بهداشتي مشغول هستند، افزود: در زمينه صنعت گياهان دارويي فضا و بستر مطلوبي براي پيشرفت در قالب طرح هاي توسعه كشاورزي استان فراهم است و با برنامهريزي صحيح مي توانيم سهم خود را در بازار جهاني گياهان دارويي افزايش دهيم. /س