به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد ، حجت الاسلام سیدابوالفضل طباطبایی اشکذری، امام جمعه فریمان در خطبه دوم با اشاره به حماسه سياسي حضور مردم در انتخابات رياست جمهوري و شوراهاي شهر و روستا گفت: فتنه 88 با چنين رويكردي در كشور پديد آمد و در آن مقطع، دشمنان تصور كردند اعتماد بخشي از ايرانيان نسبت به نظام اسلامي و مسئولان آن در سطوح بالا را مخدوش ساخته اند.
وی اظهار کرد: چنين رويكردي بود كه غربي ها و رسانه هاي آنان طي يك سال گذشته، با تمركز بر انتخابات 24 خرداد و طرح شعارهايي مبني بر «غير آزاد بودن انتخابات در ايران»، «رقابتي نبودن انتخابات در ايران»، «فرمايشي بودن انتخابات در ايران»، «مشخص بودن رئيس جمهور از پيش در ايران»، سناريوي از اعتبار انداختن انتخابات ايران با زير سوال بردن سازوكارهاي آن را دنبال كردند تا انتخابات را به تهديدي عليه نظام اسلامي تبديل كنند اما در اين عرصه نبرد سياسي ميان ملت ايران با دشمنان، رهبر معظم انقلاب اسلامي، با رهبري راهبردي صحنه نبرد، سال 92 را سال خلق حماسه سياسي و حماسه اقتصادي نام گذاري كردند و انتخابات را مظهر حماسه سياسي دانستند.
حجت الاسلام طباطبایی خاطر نشان کرد:اين حرکت حکيمانه سبب حضور پرشور مردم در عرصه انتخابات گرديد که در حقيقت يک رفراندوم ديگري براي جمهوري اسلامي ايران رقم زده شدچرا که هرکسي در اين انتخابات شرکت کرد با هر گرايشي که بود راي به جمهوري اسلامي داد.
وی عنوان کرد: پاداش عبادت و توبه در جوانى محبوب خداوند است و بیش از دیگران مورد توجه خداوند متعال قرار می گیرد. لزوم آموزش در سنّ جوانى به هر صورت ممكن و شكر گذارى پس از گذر از جوانى بدون گناه یکی دیگر نکاتی بود که امام جمعه فریمان به آن اشاره کرد و گفت: امام صادق در این باره می فرمایند که من دوست مىدارم كه باتازيانه بر سر جوانان زده شود، امّا آنان فقيه و دانشمند و فهميده به بار آيند.
امام جمعه فریمان در بخش دیگر سخنان خود گفت: انقلاب اسلامى ايران به سبب اين كه نيروى محركه آن جوانان بودند بيشتر از هر انقلاب ديگرى متعلق به جوانان است و از شگفتىهاى امام راحل اين بود كه با وجود قرار گرفتن در سنین پيرى، از ارتباط بسيار عميق و خوبى با جوانان برخودار بود.
وی با بیان این که از جهت ديگر نيز انقلاب ما متعلق به جوانان بود چرا كه انقلاب باعث شد نسلى جوان و كارآمد به مديريت كشور دست يابد اظهار داشت: امّا اكنون انقلاب اسلامى بايد در تدوين برنامهاى جامع براى هدايت سياسى و فرهنگى جامعه جوان کشور به طور جدى فكرى تازه کند.
حجت الاسلام طباطبایی تصریح کرد: يكى از معضلات بخش فرهنگی در كشور ما كثرت جايگاه هاى متولى گرى براى امور فرهنگى كشوراست که همين كثرت اعضاء سبب شده كه با توجه با كاركردهاى فرهنگى، برخى از مسايل فرهنگى كشور بدون هماهنگى و سياستگذارى انجام شود. لذا تعيين متولى خاص براى مسايل فرهنگى و بويژه جوانان امرى ضرورى است و سازمان ملى جوانان بايد اين نقش را ايفا كند تا در ضمن داراى چند متولى بودن، بدون متولى نیز نمانند./س