مديركل حفاظت محيط زيست استان قزوين گفت: روزانه 700 تن پسماند عادي در استان توليد مي شود كه با انتقال محل دفن زباله به محمدآباد گامي در مسير سلامت محيط زيست برداشته مي شود.

 به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، علي آقافرهادي در كارگاه آموزشي مديريت پسماند ويژه مديران دستگاههاي اجرايي و نمايندگان ايمني، بهداشت و محيط زيست واحدهاي صنعتي و خدماتي استان كه در سالن باغستان قزوين برگزار شد اظهارداشت: روزانه 700 تن پسماند شامل زباله هاي شهري، نخاله ساختماني، پلاستيك، كاغذ و مقوا، زائدات سبزيجات و پسماندهاي كشاورزي و دو تن پسماند بيمارستاني در استان توليد مي شود كه بيشترين آلودگي را در خاك و آب بر جا مي گذارد.
وي افزود: از لحاظ مديريت پسماند در رديف استانهاي شاخص كشور هستيم و با انتقال محل جمع آوري زباله از ليا به محمدآباد مشكل جمع آوري و امحاءزباله و پسماندهاي عادي در استان حل مي شود.
فرهادي تصريح كرد: در حال حاضر از بيش از سه هزار واحد صنعتي و توليدي استان 17 واحد آلايندگي دارد كه با تذكر لازم و پيگيريهاي انجام شده براي رفع آنها اقدام شده است.
سياوش شمسي پور معاون فني محيط زيست استان قزوين هم در اين كارگاه اظهارداشت: خوشبختانه قزوين در زمينه مديريت زباله هاي بيمارستاني در رده هاي بالايي قرار دارد و تمامي بيمارستانهاي استان به سيستم زباله سوز مجهز شده اند كه اين كار در سالم سازي محيط زيست و سلامت مردم استان نقش مهمي دارد.
وي افزود: در خصوص نحوه دفع بهداشتي پسماندهاي صنعتي هم برنامه ريزي خوبي شده و تا آماده شدن مكان مناسب اين طرح واحدهاي توليدي و صنعتي موظف شده اند نسبت به نگهداري پسماند خود اقدام كنند تا با مشكلات زيست محيطي مواجه نشويم.
 
اين مسئول بيان كرد: مكان جديدي در اطراف شهر ساوه براي دفن بهداشتي پساب هاي صنعتي استان پيش بيني شده كه بتدريج اين مواد به مكان جديد منتقل خواهد شد./ل
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار