وی گفت :برای شکلگیری تحول عمده در زیرساختهای کشاورزی ،نیازمند تقویت عواملی همچون مدرنیزاسیون ابزار و عملیات کاشت و داشت، مدرنیزاسیون باغها با کاشت درختان اصلاح شده ،تجهیز مزارع و باغها به آبیاری قطرهای با رویکرد بهینهسازی مصرف آب و کود، تجهیز مزارع و باغها به ماشین آلات موتوری و غیرموتوری با رویکرد اتوماسیون و کاهش نیروی انسانی هستیم .
یار محمدی تحول در صنایع مرتبط را یادآور شد وادامه داد :تجهیز و توسعه صنعت بستهبندی از دیگر محورهای ضروری تحول در ساختار کشاورزی است که زیر بخشهایی مانند تشویق صنایع بسته بندی به استفاده از دستگاههای مدرن و تولید انواع بسته بندی استاندارد، را در بر میگیرد.
این کارشناس با اشاره به ضعف ناوگان حمل ونقل کشاورزی گفت :فرسودگی ناوگان حملونقل کشور اکنون به یکی از مهمترین عوامل افزایش ضایعات پس از برداشت تبدیل شده و شرایط نامناسبی را برای تولید و عرضه محصولات کشاورزی رقم زده است.
وی تآکید کرد :اصلاح ساختار نگهداری و توزیع محصولات کشاورزی از دیگر محورهای لازم برای کاهش قیمت و افزایش کیفیت تولیدات این بخش است.
یار محمدی در پایان گفت : تحول عظیم تنها بر عهده وزارت جهاد کشاورزی نیست بلکه وزارتخانههای صنایع و معادن، بازرگانی، راه و ترابری، امور خارجه، بهداشت و درمان نیز در این امر نقش بسزایی دارند و باید با تعامل همسو و هماهنگ با یکدیگر زمینه ارتقای کشاورزی کشور را فراهم سازند.