بر طبق مطالعات مختلف، رژیم غذایی نامناسب به ویژه مصرف زیاد چربی های اشباع شده و مصرف ناکافی میوه ها و سبزی های تازه، عامل مهمی در افزایش موارد سرطان پروستات است.

رحمان صداقت پیشه فوق تخصص اورولوژی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان  باشگاه خبرنگاران گفت: تا کنون علت دقیق سرطان پروستات مشخص نشده است، اما برخی از عوامل افزایش دهنده خطر ابتلا به این سرطان محسوب می شوند.

وی با بیان اینکه عوامل ژنتیکی، عوامل هورمونی و افزایش سن سه عامل مهم مرتبط با سرطان پروستات است، تصریح کرد: رژیم غذایی نیز می تواند در افزایش خطر ابتلا به سرطان پروستات و یا پیشگیری از آن مؤثر باشد.

صداقت پیشه تأکید کرد: بر طبق نتایج مطالعات مختلف، رژیم غذایی نامناسب به ویژه مصرف زیاد چربی های اشباع شده و مصرف ناکافی میوه ها و سبزی های تازه، عامل مهم در افزایش موارد سرطان پروستات است.

وی یادآور شد: مصرف زیاد چربی با ایجاد تغییر در متابولیسم کلسترول و استروئید، خطر بروز سرطان پروستات را افزایش می دهد.

صداقت پیشه با اشاره به اینکه پیشگیری از سرطان پروستات موضوعی بسیار مهم است، خاطر نشان کرد: معاینه و آزمایش منظم حداقل سالی یکبار به ویژه در سنین پس از 60 سالگی، موجب تشخیص به موقع سرطان پروستات و افزایش احتمال بهبود و درمان بیماری خواهد شد.

وی گفت: اصلاح عادات زندگی از جمله اصلاح الگوهای غذایی نیز در پیشگیری از ابتلا به سرطان پروستات می تواند مؤثر باشد./ع2                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
برچسب ها: سرطان ، پروستات ، رژیم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.