پژوهشگران استان گیلان موفق به تولید و فرآوری گیاه استویا که موجب ایجاد شکر طبیعی شده البته بدون وجود داشتن عوارض برای بیماران دیابتی شدند.

حمید اوغلی، پژوهگر پارک علم و فناوری استان گیلان در گفتگو با خبرنگارعلمي باشگاه خبرنگاران گفت: از بهار سال 1385 گیاهچه های گیاه استویا که از طریق کشت بافت تولید شده به زمین منتقل و سازگاری آن در شمال کشور مورد بررسی قرار گرفت و به طور جدی از سال 1387 تولید تجاری این گیاه به صورت ارگانیک آغاز شد چنانچه از طریق سایت www.golsaran.com این گیاه هم اکنون به فروش می رسد.

وی افزود: از جمله مزایا و محاسن این گیاه می توان به طبیعی بودن و نداشتن اثرات مضر جانبی بر خلاف شیرین کننده های شیمیایی، تولید 20 تا 30 برابر شیرین کنندگی بیشتر از شکر معمولی، مقاومت بالا در دمای زیاد بدون تغییر رنگ و سوختگی مورد استفاده برای بیماران دیابتی بدون هیچ اثر جانبی ضد جرم دندان بوده و خاصیت هضم کنندگی دارد، چنانچه با استفاده کمی از برگ استویا نیازی به استفاده از قند معمولی نیست./ح
برچسب ها: دیابت ، شکر ، استویا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار