
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز، مدیر جهادکشاورزی شهرستان سراب در حاشیه آیین افتتاح این پروژه در گفتگو با خبرنگاران گفت: این طرح در زمینی به مساحت شش هزار مترمربع در سه سالن مجزا و 11 میلیارد ریال اعتبار احداث شده است.
فرقانی با بیان اینکه ظرفیت هر دوره پرورشی این واحد 20 هزار قطعه جوجه است، افزود: در پایان هر دوره حدود 37 تن گوشت سفید تولید و به بازار عرضه می شود.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان سراب گفت: مدت هر دوره پرورشی 50 روز بوده و این واحد در طول سال در پنج دوره اقدام به جوجه ریزی خواهد کرد/س