رئیس اداره سلامت مواد غذایی وزارت بهداشت:
رئیس اداره سلامت مواد غذایی وزارت بهداشت:
محسن فرهادی، رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: آئین نامه اجرایی ماده 130 مواد غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی در جهت ارتقای کیفی بازرسی ها و ارتقای سطح سلامت اصلاح شد و توسط وزارت بهداشت به کلیه دانشگاه های علوم پزشکی ابلاغ شد.
وی با بیان اینکه این آئین نامه اصلاح شده از دقت، صحت بالاتری برخوردار است گفت: طبق این آئین نامه جدید ابزار قدرتمندی در اختیار بازرسان محیط قرار خواهد گرفت و محدود و اختیارات و کنترل های بازرسین را افزایش می دهد.
فرهادی با تاکید بر این که این آئین نامه همکاری های مابين وزارت بهداشت و اصناف وزارت صنعت و معدن و معاونت سازمان دامپزشکی و دیگر ارگان ها را افزایش داده است عنوان کرد: موازی کاری ها نیز کاهش می یابد و با هم بیشتر هماهنگ می شوند./ح